lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да

...
lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Половината от зодиите са подложени на големи изпитания! Овладейте се и не си изпускайте нервите, за да не стане още по-лошо

lamqta.com

Овен 
Днес Вашият обичан човек ще Ви даде опция, да се избавите от някакви психически проблеми, които задоволително дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот най-много удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се неотложно за новите познания и умения. 

Телец

Не изисквайте от Вашия обичан човек невъзможното, а и вероятното също не искайте: през днешния ден той ще бъде ням към Вашите условия и молби. Отгоре на всичко ще му се коства, че така и така задоволително добре знае, какво би трябвало да прави. Ще се наложи да го възприемете през този ден подобен, какъвто е.... 
 

Близнаци

За да стане съдействието Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на взаимния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите, свързани с обезпечаване на комфорт, храна, бизнес и бранене на загадка. Освен това отстъпете ролята на идеолог, ментор и очевиден водач. Таква или сходна разстановка на силите ще Ви даде опция да се чувствате в сигурност. Трябва да постигнете изясненост в съпружеските връзки, изключително в случай че ви свързава отговорност към общи деца. 
 

Рак

Общуването с авторитетни лица, представители на властта или с хора, които се връщат от чужбина, може да се окаже извънредно забавно и привлекателно. В същото време сходни контакти може да се съпровождат и с недоразумения и с непредвидени обрати на събитията. Не отстъпвайте, в случай че отстоявате своите права или търсите правдивост. През това денонощие Фортуна е на Ваша старана и обезателно ще постигнете положителни резултати. Това е подобаващ миг с цел да покажете на обкръжаващите Ви своите възгледи или креативните си замисли. 
 

Лъв

Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внесте бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става! При Вас това се получава сносно...
 

Дева

Денят ще бъде доста изтощителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не провокират у Вас необикновен интерес, както и да решавате непознати проблеми и да поправяте непознати неточности, позволени от невнимателни сътрудници и сътрудници. Ще Ви нервира и това, че като че ли хората, които Ви заобикалят, не виждат Вашите старания, а дори и Ви стоварват в допълнение работа. Колкото и да Ви е неприятно, и вкъщи няма да имате успокоение. Освен разнообразни утешителни и ободрителни мерориятия, са вероятни и много солидни разноски, провокирани от растящите потребности на членовете на фамилията.
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Ако през днешния ден доста не Ви се желае да извършите нещо, не го правете - слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия обичан човек безапелационен аргумент и по тази причина за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фикция...
 

Стрелец

Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все пак съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.
 

Козирог

Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!
 

Водолей

През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности. 
 

Риби

Днес Вашият обичан човек с наличието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо обезверено и напълно несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от сходно влияние. Но за сметка на това всичко ще бъде забавно и поучително.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР